hrvatski / croatian engleski / english
 
O nama

U privatnoj specijalističkoj ginekološkoj ordinaciji „Dr. Marija Kimer“ rade liječnica dr. Marija Kimer i medicinska sestra Ana Grandeš.

Mr. sc. Marija Kimer, dr. med., magistrica je medicinskih znanosti, specijalistica za ženske bolesti i porodništvo i supspecijalistica fetalne medicine i opstetricije.

Svoju ginekološku karijeru započela je davne 1981. godine u Ginekološko-porođajnom odjelu Opće bolnice u Šibeniku, gdje je radila najveći broj godina svojega radnog vijeka.

Specijalistički ispit iz ginekologije i opstetricije položila je 1985. godine pred komisijom profesora Petrove Klinike za ženske bolesti i porode u Zagrebu.

Iste godine završila je i poslijediplomski studij iz perinatologije i neonatologije pod voditeljstvom prof. dr . A. Dražančića. Magisterij pod naslovom Ispitivanje cirkulacije u prvom trimestru trudnoće pomoću transvaginalnog pulzirajućeg i doplera u boji obranila je 1992. godine, usavršavajući se prethodno kod prof.dr. A. Kurjaka. Objavila je više stručnih i znanstvenih radova. Pohađala je veliki broj tečajeva stalnoga stručnog usavršavanja, od kojih su mnogi s međunarodnim sudjelovanjem.

Supspecijalistički ispit iz fetalne medicine i opstetricije položila je 2010. godine pred komisijom profesora Petrove klinike u Zagrebu. Govori aktivno engleski i talijanski jezik.

 

Ana Grandeš rođena je 1979. godine u Šibeniku, gdje je završila srednju medicinsku školu.

Kao medicinska sestra radila je u Domu za starije i nemoćne osobe i u Školi za djecu s posebnim potrebama. Oba navedena radna mjesta stvorila su od nje zrelu i empatičnu, uvijek prisutnu osobu, s izvježbanom sklonošću da pomogne. Osim što je vrijedna i odgovorna radnica, svojim toplim osmjehom i komunikacijskom vedrinom dočekuje i ispraća svaku pacijenticu. Govori aktivno engleski jezik.

  Radno vrijeme
Ponedjeljak: 14 - 20 sati
Utorak: 08 - 14 sati
Srijeda: 14 - 20 sati
Četvrtak: 14 - 20 sati
Petak: 08 - 14 sati
Subota po dogovoru

Adresa: Jerka Machieda 18, Šibenik
E-mail: marija@ginekologija-kimer.hr
Evidencija rada u ordinaciji vodi se suvremenom kompjuterskom opremom s ginekološkim programom.

Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama.

Navigacija

O nama | Ordinacija i oprema | Naše usluge i cijene | Zanimljivi članci | Foto galerija | Kontakt